Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνάντηση της Παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε. – Ε.) στην Πτολεμαΐδα

Συνάντηση της Παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε. – Ε.) στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


  • Ενόψει της συγκρότησης του Δ.Σ. του Τμήματος Δ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου την Παρασκευή

Συνάντηση της παράταξης των Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε. – Ε.), που συμμετείχαν πρόσφατα στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ενόψει και της συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα το βράδυ της Δευτέρας (στο ξενοδοχείο Παντελίδης).

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Κώστας Κωνσταντινίδης: «Κρατήσαμε τις δυνάμεις μας, πήγαμε αρκετά καλά αλλά ο στόχος μας ήταν να πάμε καλύτερα στο περιφερειακό τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Πανελλαδικό  η παράταξη είχε μια προσθήκη σε ψήφους, σε σχέση με άλλους».

Χαρακτηριστικά, η παράταξη εξέλεξε τρεις εκπροσώπους στην Αθήνα: Τον Αθανάσιο Νάζο από τα Γρεβενά όπου βγήκε πρώτος στην Αττική , τη Ανδρομάχη (Μάχη) Τσιώρα ως πρώτη στο Πανελλαδικό και τον Κώστα Κωνσταντινίδη ως δεύτερο.

Η εν λόγω συνάντηση στην Πτολεμαΐδα, έγινε με εκπροσώπους της παράταξης που κατέβησαν σαν υποψήφιοι, για να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν, να ευχηθούν στους οικονομολόγους καλή χρονιά, με χαμόγελα. Επίσης, την Παρασκευή στο περιφερειακό τμήμα, γίνεται η πρώτη συνεδρίαση και κατανομή αξιωμάτων και εκεί σε ένα διευρυμένο Δ.Σ., και όπως σχολίασε ο κ. Κωνσταντινίδης, «μένει να δούμε αν η ΔΙΚΙΟ που εξέλεξε τους 4 από τους 7 αν θα κάνει μόνη της προεδρείο η όχι». Επίσης, συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα καταθέσουν σαν σκέψεις στο περιφερειακό διοικητικό συμβούλιο.

Ειλημμένη απόφαση των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Τσιώρα είναι να παραιτηθούν  στο περιφερειακό τμήμα, ώστε να εκπροσωπήσουν την παράταξη ο 4ος και ο 5ος από τον συνδυασμό, με στόχο να δημιουργήσουν το αύριο με τους νέους οικονομολόγους, όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης, προσθέτοντας πως στο προεδρείο θα πρέπει να εκλεγούν και οι τρεις παρατάξεις .

Στην ανάγκη οι νέοι οικονομολόγοι να καταλάβουν τις δράσεις του φορέα του οικονομικού επιμελητηρίου, αναφέρθηκε ο Αθανάσιος Νάζος, θέτοντας και το brain drain νέων προς το εξωτερικό. Επίσης, έθεσε ζητήματα ενημέρωσης των λογιστών για το επάγγελμά τους.

Στη φυγή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό αναφέρθηκε και η Ανδρομάχη Τσιώρα, λέγοντας πως στόχος τους είναι να στηριχθεί ο λογιστής, οικονομολόγος, στα δύσκολα που έρχονται.

Τέλος, να σημειωθεί πως στην κεντρική διοίκηση από την παράταξη θα συμμετέχει Αβραάμ Πανίδης , ενώ ο κ. Κωνσταντινίδης θα συμμετέχει σε δύο επιτροπές.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team