Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας είχαν οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές του ΤΕΙ Κοζάνης – Τι είπαν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους (video)

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας είχαν οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές του ΤΕΙ Κοζάνης – Τι είπαν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας είχαν οι φοιτητές του ΤΕΙ Κοζάνης που διαμαρτυρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης, θέλοντας να του μεταφέρουν τα αιτήματά τους. Οι φοιτητές που διαμαρτύρονται κυρίως για την υποβάθμιση της ΣΤΕΦ και ζητούν ισότιμη αντιμετώπιση και ίσα επαγγελματικά δικαιώματα, είχαν συνάντηση με τον Κ. Γαβρόγλου.

Ο πρόεδρος του φοιτητικού συμβουλίου της ΣΤΕΦ τόνισε πως δεν πήραν ξεκάθαρες απαντήσεις στα αιτήματά τους, αλλά τους υποσχέθηκε πως θα τα εξετάσει  και θα ικανοποιηθούν. Οι καταλήψεις συνεχίζονται μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαβούλευση.

Τα θέματα που του τέθηκαν αφορούσαν τα επαγγελματικά δικαιώματα, οι κατατακτήριες που θα δώσουν οι φοιτητές που θα θελήσουν να μπουν στα πανεπιστημιακά πολυτεχνικά τμήματα, με τον υπουργό να υπόσχεται αυξημένο ποσοστό κατατακτηρίων στο 20-25% και τους φοιτητές να ζητούν 30-35%. Επίσης, ζήτησαν να υπάρχει φοιτητική μέριμνα, κάτι που είναι δύσκολο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team