Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Συνάντηση Γιάννη Αντωνιάδη με τον νέο πρύτανη και τους αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου

Συνάντηση Γιάννη Αντωνιάδη με τον νέο πρύτανη και τους αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο  Θεοδουλίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Ιορδανίδη Γιώργο και Σαριαννίδη Νίκο συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης. Στη συνάντηση , η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα Πανεπιστημιακά τμήματα της Φλώρινας αλλά και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Η λειτουργία του δεύτερου τμήματος της σχολής Καλών Τεχνών  και του δεύτερου τμήματος της Γεωπονικής σχολής στην Φλώρινα ,  οι κτιριακές υποδομές του Πανεπιστημίου καθώς και το φλέγον ζήτημα των  μετακινήσεων  των καθηγητών ( εσωτερικών και εξωτερικών) , κυριάρχησαν στην ατζέντα των συζητήσεων. Επίσης συζητήθηκαν  η πρόσληψη περισσοτέρων μελών ΔΕΠ για τη στελέχωση των πανεπιστημιακών τμημάτων και άλλα θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για την προώθηση και επίλυση  των ζητημάτων του Πανεπιστημίου  Δυτικής  Μακεδονίας  και των τμημάτων της Φλώρινας με στόχο την αναβάθμιση τους και την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα καθιστούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας , έναν ελκυστικό προορισμό σπουδών για τους φοιτητές του .

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team