Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης , συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ,. Τριγώνη και Αδάμο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.Παρών στην συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού ,ο κ. Σκάλκος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και είχε ως σκοπό την επίλυση σημαντικών θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος του Δήμου και αφορούν στην καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα  καθημερινότητας , αναφέρθηκαν στις αυξημένες  χρηματοδοτικές ανάγκες των Ο.Τ.Α. , στην  ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης για τον αποχιονισμό λόγω  των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Γρεβενών ,στα έργα του Δήμου Γρεβενών μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». καθώς και σε θέματα που προέκυψαν με το νέο θεσμικό πλαίσιο «Κλεισθένης».

Τέλος, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνεργασία  μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου θα είναι στενή και δημιουργική.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Άννα Ραπτοπούλου: Η μοδίστρα της Πτολεμαΐδας, για τα νυφικά και τις μάσκες που κατασκευάζει, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Η Άννα Ραπτοπούλου, μοδίστρα στην Πτολεμαΐδα, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση: Δείτε επίσης ...