Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Βασιλίτσα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του ζήτησε την παρέμβαση του υφυπουργού έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσης των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων με στόχο τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας.

Επιπλέον ο κ. Δασταμάνης αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη των Γρεβενών διότι οι υφιστάμενες υποδομές δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των αθλούμενων πολιτών, εντάσσοντας την υλοποίηση του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Φορέα  καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα διαβεβαιώνοντας τους ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team