Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Συνάντηση αποφοίτων του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαΐδος του 1951, μετά από 30 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/01/2018

Συνάντηση αποφοίτων του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαΐδος του 1951, μετά από 30 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/01/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι απόφοιτοι, του σχολικού έτους 1951, του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαϊδος, μετά από 30 χρόνια, το 1981.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην υπέροχη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου, “ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ”, που λειτουργούσε την εποχή εκείνη στο υπόγειο της οικοδομής, Λεσγίδη, στη συμβολή των δρόμων, 25ηςης Μαρτίου και Γυμναστηρίου (σημερινή, Ανανία  Νικολαΐδη).

Η φαεινή ιδέα, της 1ηςηαυτής συνάντησης, που η συνέχεια της καθιερώθηκε και στις επόμενες ή και προηγούμενες τάξεις, ανήκει, κυρίως, στο αρχηγό της τάξης, Παναγιώτη Λιβεριάδη, συνεπικουρούμενος, από τον γράφοντα, Γιώργο Καζαντζή και Λιβέριο Πολυζάκη.

Η Φώτο μας, στο εσωτερικό του Κέντρου, από αριστερά με.. Ιπποτική σειρά:

Σειρά 1η : Δάλλα Νίκη, Μωϋσιάδου, Λιβεριάδου Καίτη, Παπαδοπούλου Κασσιανή, η γνωστή μας –άγνωστη Χ΄;, Καζαντζή Ελισάβετ (Λίζα), Τσαχουρίδου Μελίνα (Μέλη), Αμανατίδου Κατίνα, Πασαλίδου Λίτσα, Τσατσαγιάννη Ειρήνη, Χαλκίδου Ευθυμία (Έφη), Παρτσαλίδου Κλειώ  και Τσαχουρίδης Αλέκος.

Σειρά 2η: Μωϋσιάδης Δημήτρης (Μήτος), ο γράφων, Καζαντζής Γιώργος, Τσατσαγιάννης Γιάννης (Νάκης), Λιβεριάδης Παναγιώτης, Δεληδημήτρης Παναγιώτης, Πολυζάκης Λιβέριος και το κεφαλάκι πίσω, Σαββουλίδης Παναγιώτης, Συμεωνίδης Δημήτρης (Τάκης), Παρτσαλίδης Παναγιώτης, Χατζόπουλος Συμεών και πίσω το 1/ 3 από το κεφαλάκι του.. Δάλλα Θεοδόση, Θεοδουλίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Σωκράτης και μπροστά του, οι δύο, γνωστές μας –άγνωστες Χ;,Χ,: και πίσω, ο Πασαλίδης Μιχάλης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, ο Χαλκίδης Θόδωρος και ο Αμανατίδης Κώστας.

Είμαστε υποχρεωμένοι, να σημειώσουμε, πως, η ηλικία της 1ης σειράς, δεν ακολουθεί την αντίστοιχη της 2ης, δεδομένου ότι, δεν πρόκειται για συμμαθήτριες, αλλά για συζύγους συμμαθητών με διαφορετική και φυσικά … μικρότερης ηλικίας που … κυμαίνεται, από …. 5 μέχρι και … 15 χρόνια.

Τώρα , αν με ρωτήσετε, γιατί δεν συμμετείχε καμία, μα, καμία από τις… εννέα συμμαθήτρια μας ….;;;

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team