Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Συνάντηση αποφοίτων του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαΐδος του 1951, μετά από 30 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/01/2018

Συνάντηση αποφοίτων του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαΐδος του 1951, μετά από 30 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 03/01/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι απόφοιτοι, του σχολικού έτους 1951, του 8τατάξιου Γυμνασίου Πτολεμαϊδος, μετά από 30 χρόνια, το 1981.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην υπέροχη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου, “ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ”, που λειτουργούσε την εποχή εκείνη στο υπόγειο της οικοδομής, Λεσγίδη, στη συμβολή των δρόμων, 25ηςης Μαρτίου και Γυμναστηρίου (σημερινή, Ανανία  Νικολαΐδη).

Η φαεινή ιδέα, της 1ηςηαυτής συνάντησης, που η συνέχεια της καθιερώθηκε και στις επόμενες ή και προηγούμενες τάξεις, ανήκει, κυρίως, στο αρχηγό της τάξης, Παναγιώτη Λιβεριάδη, συνεπικουρούμενος, από τον γράφοντα, Γιώργο Καζαντζή και Λιβέριο Πολυζάκη.

Η Φώτο μας, στο εσωτερικό του Κέντρου, από αριστερά με.. Ιπποτική σειρά:

Σειρά 1η : Δάλλα Νίκη, Μωϋσιάδου, Λιβεριάδου Καίτη, Παπαδοπούλου Κασσιανή, η γνωστή μας –άγνωστη Χ΄;, Καζαντζή Ελισάβετ (Λίζα), Τσαχουρίδου Μελίνα (Μέλη), Αμανατίδου Κατίνα, Πασαλίδου Λίτσα, Τσατσαγιάννη Ειρήνη, Χαλκίδου Ευθυμία (Έφη), Παρτσαλίδου Κλειώ  και Τσαχουρίδης Αλέκος.

Σειρά 2η: Μωϋσιάδης Δημήτρης (Μήτος), ο γράφων, Καζαντζής Γιώργος, Τσατσαγιάννης Γιάννης (Νάκης), Λιβεριάδης Παναγιώτης, Δεληδημήτρης Παναγιώτης, Πολυζάκης Λιβέριος και το κεφαλάκι πίσω, Σαββουλίδης Παναγιώτης, Συμεωνίδης Δημήτρης (Τάκης), Παρτσαλίδης Παναγιώτης, Χατζόπουλος Συμεών και πίσω το 1/ 3 από το κεφαλάκι του.. Δάλλα Θεοδόση, Θεοδουλίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Σωκράτης και μπροστά του, οι δύο, γνωστές μας –άγνωστες Χ;,Χ,: και πίσω, ο Πασαλίδης Μιχάλης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, ο Χαλκίδης Θόδωρος και ο Αμανατίδης Κώστας.

Είμαστε υποχρεωμένοι, να σημειώσουμε, πως, η ηλικία της 1ης σειράς, δεν ακολουθεί την αντίστοιχη της 2ης, δεδομένου ότι, δεν πρόκειται για συμμαθήτριες, αλλά για συζύγους συμμαθητών με διαφορετική και φυσικά … μικρότερης ηλικίας που … κυμαίνεται, από …. 5 μέχρι και … 15 χρόνια.

Τώρα , αν με ρωτήσετε, γιατί δεν συμμετείχε καμία, μα, καμία από τις… εννέα συμμαθήτρια μας ….;;;

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team