Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συναντήσεις για το αναπτυξιακό σχέδιο (Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης),είχε ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης- Δελτίο Τύπου

Συναντήσεις για το αναπτυξιακό σχέδιο (Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης),είχε ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης- Δελτίο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


To Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη παρουσία και του πρώην ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Μαυρομάτη. Συζητήθηκε λεπτομερώς όλη η διαδικασία για την κατάρτιση του αναπτυξιακού σχεδίου, από τις διαβουλεύσεις, τις συνεδριάσεις των αρμοδίων οργάνων, μέχρι και την οριστική παρουσίαση αυτού.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, ενημέρωσε ενδελεχώς το βουλευτή για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον ίδιο, αλλά και από άλλους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για τη συμβολή της ΕΕ στο αναπτυξιακό σχέδιο (Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης), για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από την απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.
Τέλος, συμφωνήθηκε επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη στη Φλώρινα και ενημέρωση των Φορέων για τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team