Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συμμετοχή της Ε.Ο.Γ. στο Annual General Meeting 2019 της I.F.F.

Συμμετοχή της Ε.Ο.Γ. στο Annual General Meeting 2019 της I.F.F.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας  συμμετείχε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση (Annual General Meeting 2019) της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (International Fur Federation), η οποία πραγματοποιήθηκε  16-19   Οκτωβρίου του 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

Στις εργασίες της συνέλευσης συμμετείχαν από την πλευρά της Ε.Ο.Γ. ο Πρόεδρος  Δημήτρης  Κοσμίδης, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων  Γουνοφόρων Ζώων κ. Σάκης Λάγγας , ο Ταμίας  της Ομοσπονδίας  Χρήστος Κουφογιάννης, το μέλος της ΕΟΓ και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Φαίδων Γκιάτας και  η Σύμβουλος Επικοινωνίας της Ε.Ο.Γ.  κα. Αθηνά Δίτσιου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο κλάδος της ελληνικής γουνοποιίας, αλλά και για τις προγραμματισμένες δράσεις οι οποίες έχουν ως σκοπό την επίλυση των προβλημάτων, την ενδυνάμωση, την προβολή και την προώθηση του προϊόντος της γούνας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν προς την δημοσιότητα αποσπάσματα του Συνεδρίου και των δράσεων που γίνονται από πλευράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας για την προώθηση και προβολή της Παγκόσμιας Γουνοποιίας.

«Έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα κατά της φυσικής γούνας τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ  πως υπάρχουν άνθρωποι που “αγωνίζονται” για να φοράμε πλαστικά ενδύματα, τη στιγμή μάλιστα που γίνονται προσπάθειες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, να καταργηθεί κάθε τι το πλαστικό.  Όσον αφορά τους οίκους μόδας που ισχυρίζονται πως για περιβαλλοντολογικούς λόγους δεν χρησιμοποιούν τη φυσική γούνα, θα αρκεστώ να πω πως το πλαστικό απλώς τους βγαίνει πιο φθηνό. Η φυσική γούνα είναι ένα 100% οικολογικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον και με διάρκεια χρόνου», δήλωσε ο κ. Κοσμίδης

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Rapid tests τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, 10:00-13:00, στην κεντρική πλατεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνεχίζεται η διενέργεια rapidtests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  σε συνεργασία με ...