Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Συμφωνία Περιφέρειας- Δήμου Κοζάνης για «Ηλιαχτίδα» και «Πλατεία Λασσάνη»- Καθυστερήσεις στο Γηροκομείο

Συμφωνία Περιφέρειας- Δήμου Κοζάνης για «Ηλιαχτίδα» και «Πλατεία Λασσάνη»- Καθυστερήσεις στο Γηροκομείο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε συμφωνία για το έργο της «Ηλιαχτίδας» και την Ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνη, ήρθαν σήμερα το πρωί Δήμος Κοζάνης και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης Λάζαρου Μαλούτα και Γιώργου Κασαπίδη, στο γραφείο του Δημάρχου.

Στη σύσκεψη η οποία κράτησε πάνω από 2 ώρες συμμετείχαν τόσο η Διαχειριστική Αρχή, όσο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, όπως και Νίκος Λυσσαρίδης και Βαγγέλης Σημανδράκος από Περιφέρεια και Δήμο αντίστοιχα.

Το έργο της Ηλιαχτίδας θα κατατεθεί στις 25 Μάϊου όταν και θα ανοίξει η πρόσκληση στο ΠΕΠ, ενώ η για την Πλατεία Λασσάνη όλα είναι έτοιμα παρά την χθεσινή καθυστέρηση με τη μη λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συζήτηση, η οποία περιορίστηκε στα έργα ΕΣΠΑ και την πορεία της απορροφητικότητας στο Δήμο Κοζάνης, διαπιστώθηκε καλή πορεία για τις σχολικές μονάδες, ενώ καμπανάκι χτύπησε για άλλη μία φορά για το νέο Γηροκομείο, όπου πραγματικά παρατηρείται μία καθυστέρηση.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...