Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Με θετικούς οιωνούς ξεκινάει τη θητεία της η νέα διοίκηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

Με θετικούς οιωνούς ξεκινάει τη θητεία της η νέα διοίκηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Χωρίς πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της ξεκίνησε τη θητεία της η νέα Διοίκηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας «Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ», μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Στέργιος Χατζηστεφάνου μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» τόνισε ότι με πολύ όρεξη και καλή διάθεση από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκίνησε η νέα διετία.

«Έχουμε πολλά  αποθέματα ενέργειας και θέλουμε να κάνουμε διάφορα καινοτόμα και  σημαντικά  πράγματα, για το Σύλλογο αρκεί να έχουμε τη στήριξη των τοπικών φορέων και των μελών μας» επεσήμανε ο κ. Χατζηστεφάνου.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να ανταποκρίνονται  στις υποχρεώσεις τους, καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή, διευκρινίζοντας ότι δεν απαιτείται η εξόφληση παλαιοτέρων ετών, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Να σημειωθεί πως στο δραστήριο  Σύλλογο λειτουργούν εκτός από τα  χορευτικά-μουσικά  και τμήματα ζωγραφικής, ντεκουπάζ και παιδική χορωδία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου