Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σύλλογος Ανέργων Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης: Εγκληματική παράλειψη ή αμέλεια;

Σύλλογος Ανέργων Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης: Εγκληματική παράλειψη ή αμέλεια;

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εδώ και 20 ημέρες στην  δεξαμενή ύδρευσης της κοινότητας Αγίου Δημήτριου, έχει ανοίξει τρυπά 40 Χ 60 cm στην οροφή, με σοβαρό κίνδυνο να πέσει μέσα οτιδήποτε και να μολύνει το πόσιμο νερό.

Τα παράθυρα της δεξαμενής είναι σε κακή κατάσταση, με την περίφραξη του χώρου να είναι κατεστραμμένη εδώ και πολύ καιρό, δίνοντας έτσι πρόσβαση στα ζώα που βόσκουν εκεί καθημερινά, όπως επίσης και στον οποιοδήποτε να προσεγγίσει το κτίριο της δεξαμενής.

Σήμερα μόλις ενημερωθήκαμε, κάναμε αυτοψία και κλείσαμε προσωρινά την τρυπά.

  • Είναι ασφαλές να πίνουν νερό οι κάτοικοι υπό αυτές της συνθήκες ;
  • Γιατί τόσες ημέρες η ΔΕΥΑΚ δεν αποκατέστησε την ζημιά ενώ το γνώριζε και τι περιμένουν ;
  • Θεωρούμε ότι αυτή η εγκληματική παράληψη από τους υπευθύνους δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι δεν γινόντουσαν παλαιότερα μετρήσεις βαρέων μετάλλων (εξασθενές χρώμιο) στην περιοχής μας και ακόμα και σήμερα δεν μάθαμε το γιατί !!

Η ΔΕΥΑΚ έχει ως προτεραιότητα της να ζητάει ακόμα και σήμερα από τους κατοίκους να πληρωθούν οι λογαρασμοί του 2012 και 2013 από το μολυσμένο νερό που τους παρείχε, δεν έχει όμως ως προτεραιότητα της όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω την πρόληψη της υγείας τους και την συντήρηση των δεξαμενών ύδρευσης.

Τα μόνα που την ενδιαφέρουν όπως αποδεικνύεται είναι η αύξηση των τιμολογίων στα νερά των χωριών και η βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης για την πόλη της Κοζάνης.

Θα παρέμβει κάποια αρμόδια αρχή για όλα αυτά ;;

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1630 νέα κρουσματα σήμερα Σάββατο- Διψήφιος και σήμερα ο αριθμός στην ΠΕ Κοζάνης- Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Γρεβενών και Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.630, εκ των οποίων 5 ...