Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σύμφωνα με την οποία ορίζονται τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), σ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν. 4726/2020.

Πιο συγκεκριμένα ορίζονται:

Α. Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς ως πρόεδρος με αναπληρώτρια αυτού την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Επεξεργασίας και Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της ΓΓΑ Μελίνα Γιαννακοπούλου.

Β. Από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ο Διοικητής της Άγγελος Μπίνης (ως τακτικό μέλος) με αναπληρωτή του τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και  Συμπεριφορικών Αναλύσεων της ΕΑΔ Ιωάννη Φουστανάκη.

Γ. Από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Καραγρηγορίου (ως τακτικό μέλος) με αναπληρώτριά του την Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων της Επιτροπής, Μαρία Δημοπούλου.

Δ. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσνταντίνος Σιμιτζόγλου (ως μέλος) με αναπληρωτή του τον Αθλητικό Αντιεισαγγελέα Μιχάλη Μιχαλόπουλο.

Ε. Από την Ελληνική Αστυνομία ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α, (ως μέλος) με αναπληρωτές τον Αστυνόμο Β’ Δημήτριο Τσερτσίδη και τον Αστυνόμο Β’ Ιωάννη Ιακωβίδη, που υπηρετούν στο Τμήμα Προστασίας της Οικονομικής Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α.

Για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. δεν καταβάλλεται αμοιβή.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα ξεχωρίζει μία επιλογή από την ACΒ και το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Χιπουσκόα και Μπιλμπάο. Είναι ...