Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Super Leagueς: Έρχεται αναδιάρθρωση και πρωτάθλημα 18 ομάδων – Κρίσιμο ΔΣ την Δευτέρα

Super Leagueς: Έρχεται αναδιάρθρωση και πρωτάθλημα 18 ομάδων – Κρίσιμο ΔΣ την Δευτέρα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Super League ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 27/07/2020 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1 / Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Super League 1, (Ανδρών – Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2 / Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος – τροποποίηση προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20 – αριθμός ομάδων και μορφή πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.

3 / Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την INTERWETTEN.

4 / Επιλογή αναδόχου για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, περιόδων 2020-21 και 2021-22.

5 / Επιλογή αναδόχου για τη συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

6 / Διάφορα.

Τα σενάρια για την αναδιάρθρωση

Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν το ερχόμενο θα ξεκινήσει με δεκατέσσερις ή με περισσότερες ομάδες , εφόσον προκύψει αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας.

Σύμφωνα με το INPAOK, από την ΕΠΟ θα πάρουν την γνώμη τους και από την Super League 1 αναφορικά με το τι θέλουν οι ομάδες και αν επιθυμούν αύξηση των ομάδων σε 16 ή 18.

Αναφορικά με τα σενάρια για την αναδιάρθρωση, το πρώτο και πιθανότερο είναι το ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την πρώτη κατηγορία οπότε ο Πανιώνιος την γλιτώνει, όπως και η Ξάνθη που θα έδινε μπαράζ, και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας και οι ομάδες θα γίνουν 16. Φυσικά εφόσον επικρατήσει αυτό, δύσκολα θα έχουμε τη νέα σεζόν Play Off και Play Out.

Στο σενάριο των 16 ομάδων στην πρώτη κατηγορία είχε ακουστεί και άλλη μία περίπτωση, η οποία φαντάζει δύσκολη έως απίθανη. Αυτή ανέφερε πως θα πέσει η τελευταία ομάδα (σσ. Πανιώνιος) και θα ανέβουν οι τρεις πρώτοι της SL2 (σσ. ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά).

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως πάλι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την πρώτη κατηγορία οπότε ο Πανιώνιος την γλιτώνει, όπως και η Ξάνθη που θα έδινε μπαράζ. Την ίδια ώρα, θα ανέβουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της SL2, δηλαδή οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός, με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας να αυξάνονται σε 18 .

Ένα τρίτο σενάριο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες είναι να παραμείνουν 14 οι ομάδες της SL1. Σε αυτό, ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει τη θέση του ως πρωταθλητής της SL2.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ένας αδιανόητος θρίαμβος και τα ημιτελικά στο Masters

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Είχα πολύ καιρό να συλλάβω εαυτόν να χειροκροτά για κάτι αθλητικό, ειδικά στην περίεργη ...