Αρχική > Αθλητικά > Super League: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες του χρόνου, πλέι οφ και πλέι άουτ

Super League: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες του χρόνου, πλέι οφ και πλέι άουτ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Ιούνιος βρίσκεται στα μέσα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη με ποιους όρους θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής το πιο… εφικτό πλάνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αναφέρει ότι τη νέα σεζόν θα αρχίσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Μετά το τέλος των 30 αγωνιστικών θα διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ. Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν οι ομάδες από την 1η έως την 6η θέση, με στόχο την ανάδειξη του πρωταθλητή και τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη. Στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού θα συμμετάσχουν οι ομάδες από την 9η έως την 14η θέση της κανονικής περιόδου. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα μένουν στη μεγάλη κατηγορία η 1η και η 2η ομάδα (δηλαδή η 9η και η 10η τελικά). Η 15η και η 16η ομάδα μαζί με τις υπόλοιπες τέσσερις υποβιβάζονται στη νέα κατηγορία που δημιουργείται, τη Super League 2.

Στο τέλος του θα μείνουν 12 (πιθανότατα 10+2 που θα ανέβουν από τη Football League) και με αυτές τις 12 ομάδες αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20. Με δύο γύρους για την ανάδειξη πρωταθλητή και ευρωπαϊκών εισιτηρίων, πλέι οφ και πλέι άουτ.

Θα δημιουργηθεί για τη σεζόν 2019/20 η νέα κατηγορία Super League 2, με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Ο πιο πιθανός συνδυασμός (6+6), δηλαδή έξι ομάδες από τη Super League της εφετινής σεζόν και έξι από τη Football League. Παράλληλα θα υπάρχει και η Football League, με τη συμμετοχή 12 ομάδων από τη σεζόν 2019/20. Το εναλλακτικό θέλει τις ομάδες να αυξάνονται στις 20 για τη Super League την προσεχή περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ….

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team