Αρχική > Αθλητικά > Super League: Όλα δείχνουν σέντρα για το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου

Super League: Όλα δείχνουν σέντρα για το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Φρένο στις… κενές απειλές περί μη έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου βάζει η ανακοίνωση της Super League σχετικά με τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το καταστατικό του Συνεταιρισμού των ΠΑΕ υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, οι οποίες επιτέλους ανακοινώθηκαν προχθές. Πιο συγκεκριμένα, ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα αυτό και δύο επαναληπτικές συνεδριάσεις, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αρχικά προβλέπονται αυξημένη απαρτία και πλειοψηφία (στις 9/8 και 13/8) και στην δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ. (16/8) απλή απαρτία και πλειοψηφία. Συνεπώς τελικά απαιτούνται εννέα ομάδες για να τηρηθεί η καταστατική διαδικασία και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια αποδεικνύεται ότι οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ δεν μπορούν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο ποτέ να συμβεί γιατί με βάση τον ΚΑΠ, όποια ΠΑΕ δεν υπογράφει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αυτόματα υποβιβάζεται στην παρακάτω κατηγορία και αντικαθίσταται.

Πηγή:  iefimerida.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team