Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στον Δήμο Εορδαίας ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου – «Σε μικρό διάστημα θα αποδοθεί σε χρήση», τόνισε ο Π. Πλακεντάς (video)

Στον Δήμο Εορδαίας ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου – «Σε μικρό διάστημα θα αποδοθεί σε χρήση», τόνισε ο Π. Πλακεντάς (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΝΕΕΣ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στον δήμο Εορδαίας παραχωρείται ο νέος, υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Πλακεντά, ο σταθμός θα αποδοθεί σε χρήση για τα παιδιά των δημοτών της περιοχής. Η σύμβαση παραχώρησης υπεγράφη το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο Εορδαίας, παρουσία του Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Γεώργιο Χιωτίδη. Παρούσες στη συνάντηση που προηγήθηκε των υπογραφών ήταν, επίσης, η απερχόμενη πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π. Μαρία Κύρκα και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Μποδοσάκειου Αναστασία Βαρδάκα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, τόνισε ότι υπογράφηκε η παραχώρησε η παραχώρηση της χρήσης του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Μποδοσάκειου, μια παραχώρηση που γίνεται στον Δήμο Εορδαίας. «Δηλώνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Νοσοκομείου, της 3ης ΥΠΕ αλλά και προσωπικά  στους κ.κ. Βαρδάκα και Χιωτίδη για όσα έγιναν και φτάσαμε στο να υπογραφεί η παραχώρηση. Παραλαμβάνουμε έναν βρεφονηπιακό σταθμό «κόσμημα», που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη λειτουργία του και είναι πανέτοιμες», τόνισε ο δήμαρχος, λέγοντας ότι το διάστημα που χρειάζεται για την παραχώρησή του είναι μικρό, ώστε να αποδοθεί σε χρήση για τα παιδιά των δημοτών της Πτολεμαΐδας, της Εορδαίας και των εργαζομένων στο Μποδοσάκειο. Επίσης, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για τη ροή των αποφάσεων μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή παραχώρηση, ενώ τέλος ευχαρίστησε την απερχόμενη πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π. για την αγωνιστικότητά της, καταφέρνοντας να ολοκληρωθεί το δύσκολο αυτό έργο.

Από την πλευρά του ο κ. Χιωτίδης επεσήμανε ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι έτοιμος, υπερσύγχρονος και εξαιρετικά λειτουργικός και θα καλύψει σημαντικές ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής. Οι εγκαταστάσεις του σταθμού, προσέθεσε ο διοικητής, έχουν το πλεονέκτημα να βρίσκονται δίπλα στην Παιδιατρική κλινική, με ό,τι αυτό εν δυνάμει συνεπάγεται για την ασφάλεια που θα νοιώθουν οι γονείς.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη