Αρχική > Αθλητικά > Στον Άρη Θεσσαλονίκης οι Αθανασοπούλου και Γιώβη

Στον Άρη Θεσσαλονίκης οι Αθανασοπούλου και Γιώβη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε δυο ακόμα μεταγραφές προχώρησε ο Άρης Θεσσαλονίκης, αποκτώντας την Αθηνά Αθανασοπούλου και την Δέσποινα Γιώβη.

Η Αθανασοπούλου που αγωνίζεται ως δεξί εξτρεμ, ξεκίνησε παίζοντας στον Αμύντα, ενω τα τελευταία 6 χρόνια αγωνιζόταν στο Πανόραμα. Η 26 χρονή αθλήτρια δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Άρη για την ευκαιρία που μου δίνεται και θα προσπαθήσω ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πανόραμα για την συνεργασία και εύχομαι καλή συνέχεια.» 

Η 18χρονη Γιώβη που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, αποκτήθηκε από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας δήλωσε: «Με τιμάει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και ο τρόπος που προσέγγισαν εμένα και την οικογένεια μου οι άνθρωποι του Άρη. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω σε έναν μεγάλο σύλλογο και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την επιλογή τους στο πρόσωπο μου. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Αρίωνα για όλα που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Για τις δυο νέες προσθήκες ο προπονητής του συλλόγου Ευθύμης Πιπελίδης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε δυο νέες αθλήτριες οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικό μετερίζι στην καριέρα τους. Θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου μια ευτυχή διαβίωση στην ομάδα μας ώστε να μας δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσης να ευχαριστήσω τους συλλόγους του Πανοράματος και του ιστορικού Αρίωνα και ιδιαίτερα τους κυρίους Τσαχουρίδη και Τζερέπη για την άριστη συνεργασία.»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.