Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Στο USA OPEN 2017 θα πάρει μέρος η Γραμματική Χριστίδου

Στο USA OPEN 2017 θα πάρει μέρος η Γραμματική Χριστίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ξεκινάει ο σύλλογος  της Εορδαϊκής Δύναμης.

Πιο συγκεκριμένα η Γραμματική Χριστίδου (στα 73 κιλά) θα πάρει μέρος σε μια από τις  μεγαλύτερες διεθνής  διοργανώσεις που γίνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία TAEKWONODO (WTF) και το οποίο είναι το U.S. Open  G2.

To πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο LAS VEGAS στο WESTGATE RESORT μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

Το USA OPEN είναι ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα που γίνονται  στο χώρο του  TAEKWONDO και υψηλά βαθμολογούμενο G2, όπου οι αθλητές,  που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που κατατάσσονται ως G,  παίρνουν βαθμούς κατάταξης προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες  .

Οι συμμετοχές στο US OPEN 2017 έχουν αγγίξει τους 2500 αθλητές από όλο τον κόσμο, και το παρόν θα δώσουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Η προετοιμασία της Χριστίδου ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλοι στο σύλλογο είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η Γραμματική Χριστίδου ζει και σπουδάζει στο Βελιγράδι της Σερβίας. Έτσι θα ταξιδέψει με την ομάδα “Galeb team”

Ο προπονητής Χρήστος Χριστίδης και ο γυμναστής  Πάνος Σπανόπουλος είναι ευχαριστημένοι με την προετοιμασία της και πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.