Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στο “σφυρί” ακίνητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Στο “σφυρί” ακίνητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προς πώληση βγαίνουν τα ακίνητα του τραπεζικού ιδρύματος με την επωνυμία «Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας ΣΥΝ.ΠΕ.», που έπαυσε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2013 και τελεί υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, από το προϊόν της οποίας θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τρίτων με τη σειρά που ορίζει ο νόμος.

Πρόκειται για συνολικά 17 ακίνητα της υπό ειδικής εκκαθάρισης Συνεταιριστικής Τράπεζας τα οποία τίθενται προς πώληση, όπως προκύπτει από σχετική αγγελία πώλησης ακινήτων που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του ειδικού εκκαθαριστή της τράπεζας.

Πιο συγκεκριμένα, σε πώληση βγαίνουν τρία (3) διαμερίσματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην πόλη της Κοζάνης, τρία (3) αγροτεμάχια στην κτηματική περιοχή Βαθυλάκου του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, μία διώροφη κεραμοσκεπής μονοκατοικία στο Δρέπανο Κοζάνης, ένα αγροτεμάχιο στη θέση “Τζεπούνης” στην κτηματική περιοχή πόλεως Κοζάνης, δύο αγροί στην κτηματική περιοχή πόλεως Κοζάνης, ο ένας εκ των οποίων στη θέση “Νέος Τσιαϊπούνης” και ο δεύτερος στη θέση Παλαιός “Τσιαϊπούνης” Κοζάνης.

Μεταξύ των προς πώληση ακινήτων της ΣΥΝ.ΠΕ. βρίσκεται ακόμη ένα αγροτεμάχιο στη θέση Αγία Παρασκευή στην εκτός σχεδίου πόλεως Κοζάνης, ένα διαμέρισμα στη Νέα Παραλιακή οδό Θεσσαλονίκης, δύο αγροί στην κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Περδίκκα Εορδαίας και τρεις αγροί στη θέση “Λιβάδια” στην κτηματική περιοχή των Φιλιππαίων Γρεβενών.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη