Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Στο πλευρό του Ευάγγελου Σημανδράκου η Ανατολή Χρυσοστομίδου

Στο πλευρό του Ευάγγελου Σημανδράκου η Ανατολή Χρυσοστομίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Βιογραφικό Σημείωμα Ανατολής Χρυσοστομίδου

Γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε στο Πρωτοχώρι Κοζάνης. Γονείς της ο Γεώργιος Χρυσοστομίδης (συνταξιούχος οδηγός των Αστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης) και η Θεοδώρα Κοντού το γένος Γάτα από την Κάτω Κώμη Κοζάνης. Έχει έναν αδερφό, τον Ιωάννη Χρυσοστομίδη.

Είναι έγγαμη με τον Στυλιανό Ιωαννίδη του Δημητρίου, εν ενεργεία αξιωματικό, από το Πρωτοχώρι Κοζάνης, με τον οποίο απέκτησαν 3 παιδιά.

Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης το 1995. Κατόπιν εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών, Οικονομικών και Νομικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση. Παράλληλα, παρακολούθησε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης «LOGISTICS ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και μηχανογραφημένης λογιστικής. Είναι επίσης πτυχιούχος Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας. Επιπρόσθετα είναι κάτοχος πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ (MS OFFICE, WINDOWS).

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στον τομέα του τουρισμού, της διαφήμισης και των Η/Υ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team