Αρχική > Uncategorized > Στο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στους Πύργους ο Παναγιώτης Πλακεντάς-  Επισκέψεις σε Α΄ΚΑΠΗ και σε Τοπική Κοινότητα Περδίκκα (δελτίο τύπου)

Στο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στους Πύργους ο Παναγιώτης Πλακεντάς-  Επισκέψεις σε Α΄ΚΑΠΗ και σε Τοπική Κοινότητα Περδίκκα (δελτίο τύπου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο ετήσιο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στην Μαρτυρική Κοινότητα Πύργων παραβρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, αποδίδοντας φόρο τιμής στα θύματα από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής το 1944. Δέσμευση της Ενωμένης Εορδαίας η ανάδειξη όλων των Μαρτυρικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Το απόγευμα ο Παναγιώτης Πλακεντάς επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου μίλησε με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν και παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Αργότερα ο επικεφαλής της ενωτικής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Εορδαία», τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα. Εκεί συνομίλησε με κατοίκους και ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού αναφορικά με ζητήματα της καθημερινότητας, στήριξης του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας και της αξιοποίησης του φράγματος που υπάρχει εκεί. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης, μέσω των οποίων θα σχεδιαστεί η επόμενη μέρα για την Εορδαία.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έρχονται οι νέοι Ταχυδρομικοί Κωδικοί με ακρίβεια κτιρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η αναμόρφωση του συστήματος ταχυδρομικών κωδικών της χώρας που δημιουργήθηκε και τέθηκε σε ισχύ ...