Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ με ομιλητές τον Λ. Αυγενάκη & Τ. Γαϊτάνη στην Κοζάνη – Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας

Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ με ομιλητές τον Λ. Αυγενάκη & Τ. Γαϊτάνη στην Κοζάνη – Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πρόσκληση σε ανοικτό, δημόσιο διάλογο προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Μακεδονίας, α’ και β’ βαθμού απευθύνει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επικείμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω συσκέψεων σε ολόκληρη την Ελλάδα με τίτλο:«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ».

Η τέταρτη σύσκεψη της δράσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17  Μαΐου 2018, στις 3:00μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΔυτικής Μακεδονίας,(πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), Δημοκρατίας 27, στην Κοζάνη.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team