Αρχική > Ενέργεια > Στο αέριο η μεγάλη «μπίζνα» της ΔΕΗ για να αναπληρώσει τις υποχρεωτικές απώλειες στο ρεύμα – Στοχεύει στο 30% της αγοράς

Στο αέριο η μεγάλη «μπίζνα» της ΔΕΗ για να αναπληρώσει τις υποχρεωτικές απώλειες στο ρεύμα – Στοχεύει στο 30% της αγοράς

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παρότι η διοίκηση της επιχείρησης έχει διερευνήσει πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες, κάποιες εκ των οποίων έχει ήδη δρομολογήσει και είναι βέβαιον ότι θα υλοποιηθούν, καμία δεν φαίνεται ικανή να δώσει σε σύντομο διάστημα τους απαραίτητους όγκους και τα αναγκαία αποτελέσματα, με εξαίρεση τη δραστηριοποίηση στον τομέα του αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, στην οδό Χαλκοκονδύλη φαίνεται ότι έχουν ήδη πειστεί πως η ΔΕΗ μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αρχικά, στη λιανική του αερίου. Βάση της αισιοδοξίας αποτελεί η ίδια η ευρωπαϊκή εμπειρία που δείχνει ότι οι μεγάλοι παίχτες του ηλεκτρισμού κατακτούν μερίδια περί το 30% όταν μπαίνουν στο αέριο. Το γεγονός είναι εξηγήσιμο, δεδομένης της ευρείας πελατειακής βάσης που διαθέτουν οι μεγάλες εταιρείες του ρεύματος.

Στη ΔΕΗ θεωρούν ότι η ιδιαίτερα στενή σχέση που έχουν με τους πελάτες τους και η εμπιστοσύνη που χαίρει η εταιρεία στη συνείδηση των καταναλωτών, όπως άλλωστε δείχνουν όλες οι έρευνες αγοράς που έχουν πραγματοποιηθεί, αποτελούν στοιχεία που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την προοπτική να «χτυπήσει» η ΔΕΗ σύντομα, στο αέριο, τα ποσοστά που δείχνει η ευρωπαϊκή εμπειρία. Σε συνδυασμό πάντα με το ρεύμα μέσω και ενεργειακών πακέτων ρεύματος – αερίου.

Σήμερα στο δίκτυο του φυσικού αερίου είναι συνδεδεμένοι περί τους 600 χιλιάδες πελάτες και τα επόμενα χρόνια αναμένεται ένας ρυθμός 30 με 40 χιλιάδων νέων συνδέσεων το χρόνο σε όλη την Ελλάδα. Το πεδίο, ως εκ τούτου, στο οποίο φιλοδοξεί να δραστηριοποιηθεί η ΔΕΗ (έχει ήδη άδεια προμηθευτή) δημιουργεί πολλά περιθώρια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team