Αρχική > Αθλητικά > Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23- Άτυχος ο Γαβριηλίδης

Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23- Άτυχος ο Γαβριηλίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα βρέθηκαν οι διοργανωτές στην πρώτη ημέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος K23 στο Μπίντγκοζ.

Λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης προσπάθειας στον προκριματικό της σφυροβολίας μία σφύρα έπεσε στον κλωβό και αυτός έπεσε! Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα και να βάλουν στη διαδικασία μεγάλης αναμονής τους αθλητές. Οι ρίπτες του πρώτου γκρουπ επέστρεψαν περίπου μία ώρα αργότερα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Ο Νίκος Γαβριηλίδης ήταν ο αθλητής μας, που μετείχε στο πρώτο γκρουπ και μετά την άκυρη πρώτη προσπάθεια σημείωσε βολές στα 66,12 μ. και 66,28 μ. και κατέλαβε την όγδοη θέση στο σύνολο.  Το όριο για τον τελικό είναι 67,50 μ., επίδοση μέσα στις δυνατότητες του αθλητή μας, την οποία και θα μπορούσε να είχε κυνηγήσει αν δεν είχε προηγηθεί η μεγάλη καθυστέρηση.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γκρουπ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές του β΄ γκρουπ, όπου και αυτοί αναγκάστηκαν να κάνουν τον αγώνα με μεγάλη καθυστέρηση. Ο Ιβάν Μενγκλεμπέη ξεκίνησε αρκετά νωθρά με μία άκυρη βολή και μία προσπάθεια στα 63,15 μ. και έδειξε να βρίσκει ρυθμό στην τρίτη προσπάθεια, όπου είχε βολή στα 66,10 μέτρα.

Οι δύο αθλητές κατέλαβαν την 14η και 15η θέση και βρέθηκαν κοντά σε πρόκριση στον τελικό, αφού η 12άδα έκλεισε στα 66,81 μέτρα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.