Αρχική > Παραπολιτικά > Στις σχέσεις του Γιώργου Αδαμίδη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται σαββατιάτικο σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Στις σχέσεις του Γιώργου Αδαμίδη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται σαββατιάτικο σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις σχέσεις του Γιώργου Αδαμίδη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται σαββατιάτικο σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αναφέροντας σχετικά:
«Πέρασε η εποχή που ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γι. Αδαμίδης, έδινε τα ρέστα του υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, φτάνοντας στο σημείο να παριστάνει τον «χρήσιμο συνδικαλιστή» στις φιέστες της Κουμουνδούρου, μέχρι και τον πολιτευτή του κόμματος στις εθνικές εκλογές. Τους τελευταίους μήνες φέρεται να έχει αποστασιοποιηθεί και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του σε ένα άλλο πρόσωπο από τον χώρο της ΔΕΗ, τον Ν. Φωτόπουλο. Ας είναι καλά γι” αυτό το πολιτικό φλερτ, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου». 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η ανάρτηση της Υφ. Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη για την αυριανή επίσκεψη στη Δ. Μακεδονία: «Ετοιμάζουμε ενδιαφέροντα κοινά Projecst»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε συνέχεια της γνωστοποίησης της είδησης ότι η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη στην περιοχή, ...