Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στις κάλπες τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας – ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΕ ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ

Στις κάλπες τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας – ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΕ ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε πολύ καλό κλίμα και με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή διεξήχθησαν σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

DSC00588

Ευχαριστημένος από την ανταπόκριση στην εκλογική διαδικασία των μελών του Σωματείου, δήλωσε ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, θεωρώντας άκρως απαραίτητη την συμμετοχή όλων των εργαζομένων για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα Β” θμια όργανα, καθώς τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και την τοπική κοινωνία, είναι πολλά και χρειάζονται συλλογικότητα για την προώθησή τους.

DSC00587

Από την πλευρά του το μέλος της διοίκησης του Σωματείου και της ΠΟΕ-ΟΤΑ Δημήτρης Τσίπρας Δ/ντης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να πλαισιώσουν το Σωματείο και να δείξουν ενδιαφέρον για τα ζητήματα του κλάδου που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, τονίζοντας ότι δεν είναι καιρός να καθόμαστε στον καναπέ μας καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και η ενεργοποίηση όλων είναι απαραίτητη.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι κατά την εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27-30 Απριλίου στην Αθήνα, θα εκλεγεί και η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σε διαβούλευση η προδημοσίευση για τους Νέους Αγρότες με συνολική δαπάνη πάνω από τα 350 εκατ. ευρώ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Διπλασιάζεται το ποσό για κάθε δικαιούχο στις 35.000 € Επίσκεψη Λιβανού και Οικονόμου σε καλλιέργειες στο Μαραθώνα και ...