Αρχική > Πολιτική > Στην τελική πεντάδα υποψηφίων για επικεφαλής του ΟΟΣΑ η Άννα Διαμαντοπούλου

Στην τελική πεντάδα υποψηφίων για επικεφαλής του ΟΟΣΑ η Άννα Διαμαντοπούλου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η υποψήφια της Ελλάδος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ο.Ο.Σ.Α Άννα Διαμαντοπούλου πέρασε στον επόμενο γύρο αξιολόγησης της διαδικασίας επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, προκρινόμενη στην τελική πεντάδα υποψηφίων.

Σημειώνεται ότι σε αυτό τον γύρο αποχώρησαν ο Καναδός υποψήφιος, μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών του Καναδά Bill Morneau και η Εσθονή υποψήφια, η εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας Kersti Kaljulaid.

Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο γύρο είχαν αποχωρήσει ο Αμερικανός υποψήφιος και αναπληρωτής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Chris Liddell, ο Τσέχος υποψήφιος, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Vladimír Dlouhý καθώς και ο Πολωνός υποψήφιος.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανάδειξης του επόμενου/της επόμενης ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 5η Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ via https://www.euro2day.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στ. Καλαφάτης: «Οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου θα είναι δίκαιες και άμεσες» (και στη Δ. Μακεδονία)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει τον ΕΛΓΑ, καθώς ήταν η μόνη που ενίσχυσε τον ...