Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Στην Πτολεμαΐδα το δεύτερο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δίχως διάλογο NO WORDS ISFF

Στην Πτολεμαΐδα το δεύτερο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δίχως διάλογο NO WORDS ISFF

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε ένα μήνα από τώρα έρχεται το δεύτερο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δίχως διάλογο No Words ISFF. Φέτος υπάρχει και η κατηγορία Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους και αναμένονται στην πόλη της Πτολεμαΐδας αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους σκηνοθέτες.

Tο Ελληνικό πρόγραμμα αποτελείται από 10 ταινίες μικρού μήκους (ανάμεσα τους και το Raindrops in the same sea του Κοζανίτη Ανδρέα Κωστογλίδη, που θα κάνει πρεμιέρα έκτος διαγωνισμού) συνολικής διάρκειας μιας ώρας. Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρουν οι 25 διεθνείς ταινίες μικρού μήκους δίχως διάλογο, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών.

Ταινίες από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη… Η Πτολεμαΐδα συνεχίζει δυναμικά στα κινηματογραφικά πράγματα της χώρας!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο της Πτολεμαΐδας με εισιτήριο στα 4 ευρώ. Στις 16.02.20 θα πραγματοποιηθεί masterclass στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Βόρειο Πεδίο» με τους παρευρισκόμενους σκηνοθέτες του Ελληνικού προγράμματος.

Περισσότερα σύντομα!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team