Αρχική > Αθλητικά > Στην Πτολεμαΐδα από 12-18 Ιουνίου οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες τένις για αγόρια και κορίτσια με ηλικίες 11- 12 χρονών- Πέτρος Τσιάρας Πρόεδρος Ο.Α.Π. «τέτοιους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν τους κάνει κανένα άλλο σωματείο όχι μόνο στην επαρχία αλλά ούτε στην πρωτεύουσα»

Στην Πτολεμαΐδα από 12-18 Ιουνίου οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες τένις για αγόρια και κορίτσια με ηλικίες 11- 12 χρονών- Πέτρος Τσιάρας Πρόεδρος Ο.Α.Π. «τέτοιους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν τους κάνει κανένα άλλο σωματείο όχι μόνο στην επαρχία αλλά ούτε στην πρωτεύουσα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜια ακόμα πολύ σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει από  τις 12  έως  και 18 Ιουνίου ο Όμιλος  Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.   Διοργανώνει   τους πανευρωπαϊκούς αγώνες τένις για αγόρια και κορίτσια  με ηλικίες 11- 12 χρονών.

Για αυτή τη διοργάνωση ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Τσιάρας δήλωσε στο e-ptolemeos.gr «Πραγματοποιείται στη πόλη μας ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για ηλικίες 11 και 12 χρονών και το διοργανώνει ο όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Συμμετοχή από 24 χώρες- Τεράστιο το ενδιαφέρον

Το ενδιαφέρον των αθλητών – τριών είναι πολύ μεγάλο . Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 100 αγόρια και 71 κορίτσια από  24  Ευρωπαϊκές  χώρες  όπως Αγγλία , Βέλγιο, Σουηδία , Νορβηγία, Γερμανία ,Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Ρουμανία , Ρωσία, Τουρκία , Ισραήλ, Μάλτα, Σερβία , Κροατία, Βουλγαρία.

Εμείς σας όμιλος έχουμε άρτιες εγκαταστάσεις, η φιλοξενία που έχουμε κάνει σε όλες τις διοργανώσεις που έχουμε φιλοξενήσει ήταν άρτιες και όλοι όσοι έχουν έρθει μέχρι τώρα έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και αυτό τους κάνει να ξαναέρθουν στην πόλη μας.

Βέβαια σε αυτό έχει συμβάλει και το πρόβλημα με τον κορωνοϊό αφού μέχρι τώρα τα γήπεδα ήταν κλειστά και αυτοί οι μικροί αθλητές «διψάνε» να βγουν έξω και να παίξουνε.

Όλα αυτά τα πρωταθλήματα είναι βαθμολογούμενα και ξεκινάνε από αυτές τις ηλικίες για να αναδειχθούν οι αυριανοί «Τσιτσιπάδες» ή Τζόκοβιτς ή Μαρία Σάκκαρη ή κάτι αντίστοιχο.

 

Τολμήσαμε να κάνουμε τους αγώνες και φαίνεται ότι θα δικαιωθούμε

Είναι από τους πρώτους αγώνες που γίνονται μετά την άρση των μέτρων, εμείς τολμήσαμε να τους κάνουμε και ευτυχώς μέχρι τώρα δείχνουν ότι θα πάνε πολύ καλά αφού υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.

Δεν είναι εύκολο φυσικά να γίνει μια τέτοια διοργάνωση και εγώ και όλα τα μέλη του Δ.Σ. εργαζόμαστε εδώ και 2 μήνες περίπου και αυτές τις τελευταίες μέρες εργαζόμαστε ακόμα πιο εντατικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε γιατί τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και θα πρέπει όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα έρθουν, να απαντήσουμε στα ερωτήματα τους και να δώσουμε λύσεις και να διευθετήσουμε πράγματα που τους συμβαίνουν.

 

Συμβάλουμε στην προβολή και στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης

Οι αγώνες αυτοί φυσικά σημαίνουν και για τη πόλη πάρα πολλά με τους αγώνες να αρχίσουν από τις 12 Ιουνίου με τα προκριματικά και από την Δευτέρα 14 θα αρχίσει το κυρίως ταμπλό και στις 18 θα γίνουν οι τελικοί.

Ο κόσμος που θα έρθει δεν θα είναι μόνο οι αθλητές αφού φυσικά δεν θα έρθουν μόνοι και θα τους συνοδέψουν γονείς και προπονητές και η Πτολεμαΐδα θα έχει μια κοσμοσυρροή με τα ξενοδοχεία να γεμίζουν και τα καταστήματα στην πόλη να δουλέψουν με το κόσμο που θα έρθει.

Έτσι με αυτό το τρόπο συμβάλουμε και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Σε αυτό το σημείο επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι τέτοιους ευρωπαϊκούς  αγώνες δεν τους κάνει κανένα άλλο σωματείο όχι μόνο στην επαρχία αλλά ούτε στην πρωτεύουσα.

Φυσικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνονται αντίστοιχοι αγώνες αλλά δεν τους κάνει ένας σύλλογος αλλά πολλοί.

Ο δικός μας σύλλογος προσφέρει πάρα πολλές τέτοιες ευκαιρίες που βοηθάνε στην οικονομική ανάπτυξη αλλά και προβολή της περιοχής γιατί εκτός από το πανευρωπαϊκό διοργανώνουμε και πανελλήνιο πρωτάθλημα που κρατάει 7-8 μέρες, ένα τριεθνές τουρνουά, ένα διεθνές τουρνουά με βετεράνους από 35 χρονών και πάνω αλλά και πολλά άλλα που κρατάνε ένα διήμερο το πολύ τριήμερο.

 

Κλείνοντας θέλω να πω ότι εμείς σαν σύλλογος κατεβαίνουμε με 4 άτομα 2 αγόρια και 2 κορίτσια οι οποίοι θα είναι στο κυρίως ταμπλό και θα πάρουν μέρους στους αγώνες και μάλιστα περιμένουμε και καλά αποτελέσματα γιατί έχει ανέβει και το επίπεδο της πόλης μας στο τένις και ελπίζουμε  ότι θα βγάλουμε κάποιους αθλητές οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ολυμπιακοί Αγώνες – Κωπηλασία: Πέμπτες οι Μπούρμπου – Κυρίδου στον τελικό της δικώπου άνευ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή προσπάθειά τους στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου καταλαμβάνοντας την ...