Αρχική > Αθλητικά > Στην Πτολεμαΐδα χτυπά από σήμερα η «καρδιά» του τέννις πανελλαδικά

Στην Πτολεμαΐδα χτυπά από σήμερα η «καρδιά» του τέννις πανελλαδικά

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ της περιοχής ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, Πέτρος Τσιάρας την Τετάρτη 4-10-2017 στα νέα σύγχρονα Γραφεία του Συλλόγου, λίγο πριν την έναρξη του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιπέδου 1, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης .

Οι αγώνες, που ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, διεξάγονται στα Γήπεδα του Τένις στη θέση «Κουρί».

Την ικανοποίησή του, για τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής διακεκριμένων αθλητών, εξέφρασε ο κ. Τσιάρας τονίζοντας ότι θα παίξουν τελικά  325 αθλητές σε 3 κατηγορίες .

Ο Πρόεδρος του Ομίλου επεσήμανε πως για το πενθήμερο αυτό βρίσκονται στην Πόλη μας 600 περίπου άτομα αθλητές, προπονητές, συνοδοί και γονείς.

Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε  και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου, που παρόμοιες δεν συναντάς στην Ελλάδα πλην των μεγάλων πόλεων.

Τις εγκαταστάσεις του Ομίλου επισκέφτηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού Δημήτρης Πολυχρονίδης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου