Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου οι συγγενείς της Χρυσούλας Βλάχου, ο δικηγόρος της οικογένειας και ο ιατροδικαστής Αναστάσιος Θεοδωρίδης (video)

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου οι συγγενείς της Χρυσούλας Βλάχου, ο δικηγόρος της οικογένειας και ο ιατροδικαστής Αναστάσιος Θεοδωρίδης (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για την υπόθεση της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου, στην Κοζάνη (σ.σ. τον Αύγουστο του 2010) μίλησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή ΜΑΖΙ ΣΟΥ, της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, ο δικηγόρος της οικογένειας Κων/νος Μπίκας αλλά και ο ιατροδικαστής Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Θυμίζουμε ότι εννέα χρόνια μετά με απόφαση του Εφετείου, ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου βρέθηκε στη φυλακή, χωρίς ελαφρυντικά, για τη δολοφονία της.

Οι συγγενείς μίλησαν για τον αγώνα που έδωσαν τόσα χρόνια ώστε να βρεθεί δικαίωση και να αποδείξουν ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε πτώση από τη σκάλα, ενώ τόσο ο δικηγόρος της οικογένειας όσο και ο τεχνικός σύμβουλος, αναφέρθηκαν στα στοιχεία που οδήγησαν στην καταδικαστική απόφαση.

Δείτε μέρος της εκπομπής:

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team