Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στην Αθήνα οι Δήμαρχοι των Ενεργειακών Δήμων – Οι Τηλεθερμάνσεις επί τάπητος σε μια κρίσιμη συνάντηση

Στην Αθήνα οι Δήμαρχοι των Ενεργειακών Δήμων – Οι Τηλεθερμάνσεις επί τάπητος σε μια κρίσιμη συνάντηση

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην Αθήνα θα βρίσκονται την Τετάρτη οι Δήμαρχοι των Ενεργειακών Δήμων, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων Βασίλη Γιαννάκη, ώστε να γίνει μια συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξέλιξη των ζητημάτων που απορρέουν από την απολιγνιτοποίηση, με κύριο ζήτημα αυτό των Τηλεθερμάνσεων.

Θα συμμετέχουν η Διοίκηση της ΔΕΗ, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, και ο Συντονιστής για τη Μετάβαση Κωστής Μουσουρούλης.

Παρ” όλες τις προσπάθειες που έγιναν να υπάρξει συνεννόηση εν μέσω κορωνοϊού μέσω των τηλεδιασκέψεων, στη συνάντηση της Τετάρτης θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τους φορείς που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, προς αποφυγή παρερμηνειών και ελλείμματος στον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων. Τόσο για τη διαδικασία σύνδεσης και τροφοδοσίας του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου από την 5η Μονάδα, όσο και ευρύτερα. Σκοπός των Δημάρχων, είναι να επιστρέψουν με ένα πλαίσιο ενεργειών που θα αποφασιστούν από όλους και θα υλοποιηθούν συντονισμένα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team