Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στην Αθήνα για Ενεργειακά και Θέσεις Εργασίας στους υπό Μετάβαση Δήμους ο Παναγιώτης Πλακεντάς

Στην Αθήνα για Ενεργειακά και Θέσεις Εργασίας στους υπό Μετάβαση Δήμους ο Παναγιώτης Πλακεντάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τον κύκλο επαφών που ξεκίνησε προ τριών εβδομάδων με κυβερνητικούς παράγοντες επιδιώκει να ολοκληρώσει αύριο και μεθαύριο ο Παναγιώτης Πλακεντάς. Όπως είχε γίνει γνωστό, το ταξίδι του εκείνο είχε τερματιστεί έκτακτα, μόλις προέκυψε η ανάγκη να μπει προληπτικά σε καραντίνα καθώς ένας εκ των συνεργατών του είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
Τα ραντεβού έχουν να κάνουν με διάφορα θέματα, με σημαντικότερο ίσως το ζήτημα της με τις ενεργειακές εξελίξεις, το ΣΔΑΜ και στην ομαλή τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας τα επόμενα χρόνια. Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί σε κουβέντα με τον Συντονιστή του ΣΔΑΜ Κωστή Μουσουρούλη και αναμένεται να βγάλει ειδήσεις.
Επίκειται επίσης συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό των Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Στέλιο Πέτσα, για μια σειρά ζητημάτων που έχουν άμεση σχέση με λειτουργία των Δήμων. Ψηλά στην ατζέντα είναι το αίτημα των Δημάρχων της περιοχής, σχετικά με την απόλυτη αναγκαιότητα να γίνουν άμεσα προσλήψεις δημοτικών υπαλλήλων κατά προτεραιότητα στους Δήμους που βρίσκονται σε διαδικασία απολιγνιτοποίησης. Οι κρίσιμες αυτές προσλήψεις, θα βοηθήσουν σημαντικά τους Δήμους ώστε να προετοιμάσουν τα αναπτυξιακά ζητήματα στο πλαίσιο της δίκαιης μετάβασης.
Τέλος, γίνεται προσπάθεια για να κατατεθούν αιτήματα ώστε να παραχωρηθούν στο Δήμο υποδομές και εκτάσεις που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ώστε να αξιοποιηθούν από τον Δήμο Εορδαίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...