Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε το λογοτεχνικό περιοδικό “Παρέμβαση”

Στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε το λογοτεχνικό περιοδικό “Παρέμβαση”

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/κης.

Το Περίπτερο της Παρέμβασης, που περιείχε τεύχη και εκδόσεις του περιοδικού, επισκέφθηκαν άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες της Έκθεσης βιβλίου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης βιβλίου, η Παρέμβαση πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση–συζήτηση με θέμα: «35 χρόνια Δονκιχωτισμοί επί χάρτου. Η Παρέμβαση, ο Δον Κιχώτης κι ο Θερβάντες». Ομιλητές ήταν οι: Βασίλης Καραγιάννης, Εκδότης–Συγγραφέας, Μάκης Καραγιάννης, Πεζογράφος, Δήμητρα Καραγιάννη, Συνεκδότρια–Συγγραφέας, Άννα Κουστινούδη, Κριτικός λογοτεχνίας, Άννα Μαμάτσιου, Φιλόλογος. Στην ανάγνωση ήταν ο Νίκος Κουρού, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, ο οποίος επιμελήθηκε και βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης, διάβασαν ποιήτριες ποιήματά τους, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team