Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Στιγμιότυπα από τις-πάλαι ποτέ-.πρωτοποριακές Αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των 41ων  Περδικκείων της 3ης  Σεπτεμβρίου 2000 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 26/06/2019

Στιγμιότυπα από τις-πάλαι ποτέ-.πρωτοποριακές Αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των 41ων  Περδικκείων της 3ης  Σεπτεμβρίου 2000 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 26/06/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η αυλαία της 2ης ημέρας των Περδικκείων  άνοιξε  με ρεσιτάλ Πιάνου (πρότυπο για την περιοχή μας) από τη  διακεκριμένη  καθηγήτρια  του Εθνικού Ωδείου,  κ. Χριστίνα  Σπύρου, που με ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στην  πρόσκληση της  οργανωτικής επιτροπής  για τη συμμετοχή της στις  φετινές εκδηλώσεις των Περδικκείων.

Την Διεθνούς  Φήμης  πιανίστρια-ταλέντο, Σπύρου Χριστίνα, παρουσίασε στο κοινό της  πόλης μας  και όχι μόνο, ο συμπολίτης μας, Βαλεντίνος Πατρικίδης, καλλιτεχνικός Διευθυντής  του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου.

Μετά το ρεσιτάλ πιάνου της, κ. Σπύρου, ακολούθησε  η Δημοτική πολυφωνική  χορωδία  και Μαντολινάτα, υπό τη Διεύθυνση του κ. Βαλεντίνου Πατρικίδη.

Πρέπει να σημειώσου πως, τόσο η εκδήλωση με το Πιάνο όσο και η χορωδία και τα μαντολινάτα τελέστηκαν στο χώρο του Πνευματικού κέντρου Πτολεμαϊδος, στις 11 το πρωί της Κυριακής 3-9-2000.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team