Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στη Μελίτη τα περισσότερα κρούσματα της Π.Ε. Φλώρινας- Στο τραπέζι η επιβολή τοπικού lock down

Στη Μελίτη τα περισσότερα κρούσματα της Π.Ε. Φλώρινας- Στο τραπέζι η επιβολή τοπικού lock down

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην Π.Ε. Φλώρινας, μετά τη συνεχόμενη καταγραφή διψήφιου αριθμού κρουσμάτων, τη στιγμή που η συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηριζόταν ως η πλέον «καθαρή» της επιβαρυμένης Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παρακολουθείται, περιορίζεται όμως στην Τ.Κ. της Μελίτης, χωρίς να έχει σημειωθεί μεγάλη διασπορά σε άλλα χωριά ή την πόλη της Φλώρινας που σημειώνει μεν κρούσματα, αλλά χωρίς κάποια ανησυχία.

Μάλιστα τις τελευταίες 4-5 ημέρες από το σύνολο των κρουσμάτων, το 80%(ίσως και περισσότερα) σημειώνονται στη Μελίτη, με όλους τους αρμοδίους να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Φαινόμενα μη τήρησης των μέτρων και αυξημένης κινητικότητας εν μέσω και καλών καιρικών συνθηκών, φαίνεται πως δημιούργησαν το πρόβλημα, ενώ προβληματισμός επικρατεί και με τη μικρή συμμετοχή στους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας το πρωί έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί ένα τοπικό lock down, σενάριο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» έχει συζητηθεί σοβαρά τις τελευταίες ώρες για την Τ.Κ. Μελίτης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ. Ποδιώτης (Δ/ντης ΔΟΥ Κοζάνης): «Ο Πέτρος δεν γυρίζει πίσω, συνάδελφοι έχουν τραύματα που δεν θα φύγουν ποτέ-Πήρε αυτό που του άξιζε»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης για την ετυμηγορία του δικαστηρίου για τον 45χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης με ...