Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Στάση αναμονή κρατούν τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης για τα δρομολόγια μετά την άρση περιοριστικών μέτρων – «Θα προσαρμοστούμε στη ζήτηση» – Τι θα γίνει με τα μαθητικά δρομολόγια

Στάση αναμονή κρατούν τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης για τα δρομολόγια μετά την άρση περιοριστικών μέτρων – «Θα προσαρμοστούμε στη ζήτηση» – Τι θα γίνει με τα μαθητικά δρομολόγια

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στάση αναμονής τηρούν τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης αναφορικά με τα δρομολόγια που κάνουν καθημερινά. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για άρση των περιοριστικών μέτρων φέρνει προσδοκίες για σταδιακή άνοδο της κίνησης το προσεχές μέλλον, με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ να κρατάει προς το παρόν στάση αναμονής.

Αν και οι περιορισμοί μετακίνησης ισχύουν μέχρι 18 Μαΐου για μετακινήσεις εκτός νομού, τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ έχουν περικοπεί σημαντικά και σε τοπικά δρομολόγια, από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, όσο και φυσικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για Αθήνα, μάλιστα, εξακολουθεί να φεύγει ένα δρομολόγιο εβδομαδιαίως, το οποίο τελευταία φορά έφυγε με 20 άτομα και επέστρεψε με 15.

«Αν αυξηθεί η κίνηση σαφώς και θα βάλουμε περισσότερα δρομολόγια», τόνισε στον «Π» ο αντιπρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης Νικόλαος Λάμπρου. Ο ίδιος τόνισε πως έχει ζητήσει από την ομοσπονδία να λυθούν μια σειρά αποριών που υπάρχουν αναφορικά ενδεχομένως με την χρήση μάσκας εντός των λεωφορείων σε υποχρεωτική βάση, αλλά και άλλα ζητήματα. «Αναμένουμε καθοδήγηση, οδηγίες και ανάλογα με την κίνηση θα πράξουμε», προσέθεσε, λέγοντας σαφώς πως θα ακολουθήσει μια περίοδος προσαρμογής για το επόμενο διάστημα.

Στην παρούσα φάση, πάντως, τα δρομολόγια είναι λιγοστά, όπως και η κίνηση, άλλωστε είμαστε ακόμη εν μέσω περιοριστικών μέτρων, με την κατάσταση να επανεκτιμάται από την προσεχή Δευτέρα και έπειτα.

Σε ό,τι αφορά τα μαθητικά δρομολόγια, ο κ. Λάμπρου απάντησε πως σαφέστατα οι μαθητές που εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία, ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως αναμένονται διευκρινήσεις αναφορικά με τον μέγιστο αριθμό των μαθητών ανά λεωφορείο, αν δηλαδή για ένα δρομολόγιο από χωριό που εξυπηρετεί αρκετούς μαθητές, θα χρειαστεί ένα όχημα ή δύο, ενδεχομένως. Θυμίζουμε ότι η Γ΄ Λυκείου ξεκινάει στις 11 Μαΐου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team