Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στα Ιωάννινα διακομίζεται ο 46χρονος που τραυματίστηκε στο Ορυχείο Καρδιάς  

Στα Ιωάννινα διακομίζεται ο 46χρονος που τραυματίστηκε στο Ορυχείο Καρδιάς  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων διακομίζεται ο 46χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στις 9.40΄ σήμερα το πρωί στο Ορυχείο Καρδιάς, όταν το εργολαβικό φορτηγό που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχάνημα καθαρισμού ταινιόδρομων μεταφοράς λιγνίτη, που οδηγούσε συμβασιούχος οκταμηνίτης.

Ο 46χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Νεάπολη Βοΐου, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στα δυο του πόδια, το ένα μάλιστα ακρωτηριάστηκε σχεδόν από το γόνατο και  μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από στιγμή σε στιγμή επίκειται η διακομιδή του στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σωθεί το πόδι του.

Στον τόπο του εργατικού ατυχήματος μεταβαίνει αυτή τη στιγμή εξάλλου κλιμάκιο του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...