Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Φέτος στην Ώρα της Γης, σε μία συμβολική κίνηση, τιμούμε τους Ήρωες αναχαίτισης του κορωνοϊού

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Φέτος στην Ώρα της Γης, σε μία συμβολική κίνηση, τιμούμε τους Ήρωες αναχαίτισης του κορωνοϊού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η «Ώρα της Γης» έχει από πέρσι αποκτήσει πρόσθετο νόημα και περιεχόμενο,  ενισχύοντας τον αρχικό στόχο της εξοικονόμησης  ενέργειας  με ένα πρόσθετο σύνθημα που σχετίζεται με τη μάστιγα το κορωνοϊού.

Φέτος συμμετέχουμε στην Ώρα της Γης και σβήνουμε τα φώτα (μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο) στέλνοντας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ μήνυμα  για την προστασία του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και έπειτα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η φετινή ημέρα «Ώρα της ΓΗΣ» παραμένει περισσότερο  ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ  για ολόκληρο τον πλανήτη με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα απαλλαγεί σύντομα από τη μάστιγα του κορωνοϊού για να είναι σε θέση, εν υγεία να επιδιώξει, κάθε άλλο στόχο.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 8.30 μμ  ως τις 9.30 μμ, σβήνουμε τα φώτα για να τιμήσουμε άπαντες  τους εργαζομένους στις δομές υγείας, τους εργαζόμενους σε κάθε πόστο που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλέκεται στην διαδικασία αναχαίτισης του φονικού ιού αλλά και για να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες.

 

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...