Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Σωματείο εργαζόμενων ΔΕΤΗΠ: Άμεση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για να παραμένουν στο ενεργειακό σύστημα της χώρας οι μονάδες που τροφοδοτούν τηλεθερμάνσεις

Σωματείο εργαζόμενων ΔΕΤΗΠ: Άμεση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για να παραμένουν στο ενεργειακό σύστημα της χώρας οι μονάδες που τροφοδοτούν τηλεθερμάνσεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μετά από άμεσες ενέργειες της Διοίκησης της ΔΕΤΗΠ , του Σωματείου Εργαζομένων και του Δημάρχου Εορδαίας, αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η Πτολεμαΐδα να μείνει χωρίς θέρμανση.

Ενώ από τις 18 Φεβρουαρίου η 3η μονάδα είναι εκτός λειτουργίας εξαιτίας των χαμηλών φορτίων της ΔΕΗ και παρά της προσπάθειές μας για την επαναλειτουργία της, εχθές το μεσημέρι ξαφνικά αποφάσισε το κλείσιμο και της 4ης για λόγους κόστους, με συνέπεια τη μη παροχή θέρμανσης στην πόλης μας.

Εδώ και ένα μήνα γίνεται καύση πετρελαίου με τεράστιο οικονομικό κόστος για το μέγεθος της Επιχείρησης, το οποίο βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μετακυλίεται στους καταναλωτές.

Ζητάμε με κραυγή αγωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις (Περιφέρεια, τοπικούς Βουλευτές , Κυβέρνηση ) να κάνουν πράξη τα όσα κατά καιρούς έχετε υποσχεθεί.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια.

Ζητάμε:

Άμεση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για να παραμένουν στο ενεργειακό σύστημα της χώρας οι μονάδες που τροφοδοτούν τηλεθερμάνσεις.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team