Αρχική > Ενέργεια > Σκρέκας: Να μην αφήσουμε πολιτικές παρελθόντων ετών να οδηγήσουν το ενεργειακό σύστημα σε κατάρρευση

Σκρέκας: Να μην αφήσουμε πολιτικές παρελθόντων ετών να οδηγήσουν το ενεργειακό σύστημα σε κατάρρευση

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Η ΔΕΗ βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες προκλήσεις, τόνισε ο τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο EU-EURASIA-CHINA BUSINESS SUMMIT του Economist, που πραγματοποιείται στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ελληνο-Ευρασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σκρέκας επεσήμανε ότι η χώρα πέρυσι βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ενεργειακές κρίσεις που έφτασαν στα όρια το σύστημα του φυσικού αερίου και την ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος.

Η ίδια η πραγματικότητα, λοιπόν, καλεί να απαντήσουμε στο βασικό ερώτημα που τίθεται σήμερα, αν δηλαδή θα αφήσουμε τις πολιτικές των παρελθόντων ετών να οδηγήσουν σε κατάρρευση το ενεργειακό σύστημα της χώρας, τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Μιλώντας για τις πολιτικές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι η ΝΔ έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τον τομέα της ενέργειας, με έναν οδικό χάρτη που διασφαλίζει τη συνέχεια και την υλοποίηση έργων και υποδομών όπως ο TAP, ο οποίος, όπως υπενθύμισε, ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, με όσους απαρτίζουν τη σημερινή τότε να διαφωνούν.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team