Αρχική > Πολιτική > Σκληρή ανακοίνωση του Γιάννη Αντωνιάδη κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Αραχωβίτη: «Επί χρόνια δεν ξέρατε κατά που πέφτει η Φλώρινα»

Σκληρή ανακοίνωση του Γιάννη Αντωνιάδη κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Αραχωβίτη: «Επί χρόνια δεν ξέρατε κατά που πέφτει η Φλώρινα»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ανακοίνωση του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Αραχωβίτη στο Νομό Φλώρινας:

 

«Κ. Αραχωβίτη, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Επί χρόνια δεν ξέρατε κατά που πέφτει η Φλώρινα. Δέκα μέρες πριν τις εκλογές έρχεστε να ανακοινώσετε τρία αρδευτικά με χρήματα που δεν υπάρχουν. Το γνωστό κόλπο της υπερδέσμευσης κονδυλίων στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Εντάσσοντας δηλαδή διπλάσια έργα από τα κονδύλια που υπάρχουν. Μήπως εσείς θα είστε κυβέρνηση όταν χρειαστεί να δημοπρατηθούν;

Βεβαίως ο κ. Αραχωβίτης δεν είπε τίποτα για την τιμή του γάλακτος και του κρέατος που είναι στα τάρταρα, αναγκάζοντας τους κτηνοτρόφους να πουλούν τα κοπάδια τους και να ψάχνουν για δουλειά στο εξωτερικό. Δεν είπε τίποτα για την υψηλή τιμή του πετρελαίου, των λιπασμάτων, τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων. Απαξίωσε να συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτών και να συζητήσει ουσιαστικά για τα προβλήματά τους.

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ότι είναι πιο παλιός από το παλιό. Πιο συστημικός   και από τους συστημικούς. Παλαιοκομματικές προεκλογικές πρακτικές που ο λαός τις έχει καταδικάσει. Τα αποτελέσματα σύντομα μπροστά σας. Την Κυριακή 26 Μαΐου θα λάβετε απάντηση. Ως τότε ζήστε τον μύθο σας πάνω στα ερείπια που εσείς δημιουργήσατε.»

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team