Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σύσκεψη για τη στήριξη των τιμών αγροτικών προϊόντων λόγω Ρωσικού εμπάργκο στο ΥΠΑΑΤ

Σύσκεψη για τη στήριξη των τιμών αγροτικών προϊόντων λόγω Ρωσικού εμπάργκο στο ΥΠΑΑΤ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Πέμπτη, 7/7/2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μάρκου Μπόλαρη, υπηρεσιακών στελεχών του υπουργείου και εκπροσώπων των οργανώσεων παραγωγών των νομών Ημαθίας και Κοζάνης.

Ο κ. Κοσμάς Βάγγας διευθυντής Α.Σ. Νάουσας, ο πρόεδρος κοινοπραξίας ομάδων παραγωγών Ημαθίας κ. Γιαννακάκης Χρήστος και ο κ. Κουτλιάμπας Νίκος πρόεδρος ΑΣΕΠΟΠ Βελβενδού.

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου Χρήστος, Ουρσουζίδης  Γιώργος και ο βουλευτής Κοζάνης Δημητριάδης Μίμης.

Η συζήτηση αφορούσε την στήριξη των τιμών  αγροτικών προϊόντων λόγω Ρωσικού εμπάργκο, στα πλαίσια σχετικού Κανονισμού  της  Ε.Ε. για το 2016, και στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, ώστε να μην παρουσιαστούν τα γνωστά προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την άποψη, ότι θα πρέπει να γίνει η απορρόφηση του συνόλου των προβλεπόμενων ποσοτήτων. Για το σκοπό αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ, ώστε να ορισθεί άμεσα ο τρόπος εκμετάλλευσης του προγράμματος και να ακολουθήσει η υλοποίηση του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Καταργείται η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από 28 Ιουνίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τη δυνατότητα κατάργησης της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπου δεν υπάρχει συνωστισμός, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ...