Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνέντευξη τύπου για την κοινωνική προσφορά της εταιρείας φυσικού αερίου TAP προς το Δήμο Αμυνταίου (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου για την κοινωνική προσφορά της εταιρείας φυσικού αερίου TAP προς το Δήμο Αμυνταίου (Βίντεο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί, 17 Ιουλίου 2017,στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού

συμβουλίου Αμυνταίου, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας φυσικού αερίου TAPΜιχάλης Γκοσλιόπουλος, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας προς τους κατοίκους του δήμου Αμυνταίου.

Την ικανοποίησή τους  για την  κοινωνική προσφορά  της ως άνω εταιρείας εξεδήλωσαν  ο δήμαρχος Αμυνταίου καθώς και οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Θεοδώρου και Γιάννης Νάτσης.

Ο  κ. Γκοσλίοπουλος ανέφερε πως ο ΤΑΡ στα πλαίσια της προσφοράς προς τις τοπικές κοινωνίες, από την περιοχή των οποίων θα περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου, προσφέρει στον δήμο Αμυνταίου ένα απορριμματοφόρο για τις ανάγκες του δήμου καθώς και   το ποσό των 9.200 ευρώ, ποσό που  χρησιμοποιήθηκε ήδη  για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος Αμυνταίου δήλωσε πως η εταιρεία ΤΑΡ συμφώνησε για την κατασκευή δύο σταθμών παροχής φυσικού αερίου ( ο ένας θα κατασκευαστεί στα όρια του δήμου Αμυνταίου και ο άλλος στην Καστοριά).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…..

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team