Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Συνεχίζεται το Πρόγραμμα «Διά Βίου Μάθησης» στο Δήμο Κοζάνης – Αιχμές της αντιπολίτευσης για την έκτακτη συνεδρίαση – εξπρές του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα «Διά Βίου Μάθησης» στο Δήμο Κοζάνης – Αιχμές της αντιπολίτευσης για την έκτακτη συνεδρίαση – εξπρές του Δημοτικού Συμβουλίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Σε μία κατεπείγουσα, αλλά τυπική συνεδρίαση διάρκειας μόλις 5 λεπτών, το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης αποφάσισε τη συνέχιση του Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης, ήταν η συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στην Πράξη «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Νέα Φάση με κωδικό ΟΠΣ 5002212,του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης».

Συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση ψήφισαν υπέρ, με τη δεύτερη να διατυπώνει σαφείς αιχμές για ολιγωρία της δημοτικής Αρχής, η οποία αν και θα μπορούσε να φέρει το θέμα πολύ νωρίτερα για συζήτηση, το έφερε εκτάκτως, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς σήμερα 16 Δεκεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία.

Χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Μαλούτας κατηγόρησε την διοίκηση του δήμου για «προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα». Ο Ιωάννης Δεληγιάννης και ο συνδυασμός του δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κατεπείγον του πράγματος.

Από την πλευρά της η συμπολίτευση απαντά ότι πρόκειται για ένα τελείως τυπικό θέμα, για το οποίο συνήθως η απόφαση λαμβάνεται «διά περιφοράς» και χωρίς συνεδρίαση. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο κ. Δεληγιάννης δεν αποδέχτηκε τη συνήθη πρακτική «διά περιφοράς», οπότε αναγκαστικά συγκλήθηκε συνεδρίαση.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων.

 

Φωτογραφία αρχείου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...