Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνδρομή εργατολόγων για τις δικαστικές προσφυγές των υποψηφίων των 2 εκκρεμών διαγωνισμών της ΔΕΗ

Συνδρομή εργατολόγων για τις δικαστικές προσφυγές των υποψηφίων των 2 εκκρεμών διαγωνισμών της ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στη συνδρομή νομικών – εργατολόγων κατέφυγαν οι υποψήφιοι των δύο εκκρεμών διαγωνισμών της ΔΕΗ, και συγκεκριμένα για τον δεύτερο διαγωνισμό του 2007 και τον πρώτο του 2008, προκειμένου να υποχρεώσουν τη ΔΕΗ να προχωρήσει στην έκδοση των αποτελεσμάτων για την πρόσληψη 130 ατόμων ειδικότητας Τεχνικών Ορυχείων συνολικά από τους δύο διαγωνισμούς.

Οι νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι υποψήφιοι των δύο διαγωνισμών εξετάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, σε συνάντηση που είχαν με τρεις δικηγόρους – εργατολόγους από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας.

Οι τρεις νομικοί κ.κ. Θανάσης Παπαζαΐτης, Μιχάλης Μήτας και Γιάννης Στεφάνου δεν θέλησαν να αποκαλύψουν το νομικό τους οπλοστάσιο, απλά αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι θα προσπαθήσουν να στοιχειοθετήσουν τις απαιτήσεις των υποψηφίων των δύο διαγωνισμών, για να μπορέσουν να τις διεκδικήσουν νομικά προκειμένου να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους. «Μπορούμε να μιλάμε με νόμους, με χαρτιά και επιχειρήματα, να αναλύσουμε να μελετήσουμε την υπόθεση, διότι υπάρχουν κάποια δικαιώματα εργαζομένων που χρήζουν προστασίας. Πρέπει να τα αναλύσουμε να τα στοιχειοθετήσουμε και να τα προβάλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας εκ των τριών νομικών, ο κ. Γιάννης Στεφάνου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη