Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και Υποδιοικητή 3ης Υ.ΠΕ. /  «Πίεση προς πάσα κατεύθυνση» για την υποστελέχωση των Νοσοκομείων της Δ. Μακεδονίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και Υποδιοικητή 3ης Υ.ΠΕ. /  «Πίεση προς πάσα κατεύθυνση» για την υποστελέχωση των Νοσοκομείων της Δ. Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προσπάθεια και πίεση συμφώνησαν να ασκήσουν προς πάσα κατεύθυνση ώστε να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα υποστελέχωσης των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταξύ τους συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης και ο νέος Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αγάπιος Γαβριηλίδης.

Η συνάντηση έγινε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όπου ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε πλήρως τον νέο Υποδιοικητή για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και τον κίνδυνο κλεισίματος τους και συμφωνήθηκε από την πλευρά και των δύο, ο καθένας από τη δική του θέση, να υπάρξει από κοινού συνεργασία, προσπάθεια και πίεση, έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα Στελέχωσης των Νοσοκομείων, αλλά και για την αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στην Δυτική Μακεδονία.

1

Ο κ. Γιαννακίδης ενημέρωσε τον κ. Γαβριηλίδη για τις μέχρι τώρα κινήσεις και επαφές του τόσο σε τοπικό επίπεδο με τις Διοικήσεις των  Νοσοκομείων και τα Σωματεία Εργαζομένων σε αυτά, όσο και σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας.

Στον νέο Υποδιοικητή δόθηκαν όλες οι ελλείψεις και τα στοιχεία για την κατάσταση των Νοσοκομείων, των Περιφερειακών Ιατρείων, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ για τη Δυτική Μακεδονία και του κατατέθηκαν οι προτάσεις και το σχέδιο της Περιφερειακής Αρχής για την Υγεία και τη στελέχωση των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας και ο ίδιος ανέφερε πως σύντομα θα κινηθεί ανάλογα για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο νέος Υποδιοικητής, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Π.Δ.Μ., πρόκειται να ορκιστεί αύριο Τετάρτη και να αναλάβει καθήκοντα.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team