Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας: Κοινωνική δράση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας

Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας: Κοινωνική δράση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας, διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση αφιερωμένη στην πρόληψη του Καρκίνου του μαστού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».

Στην όλη διοργάνωση αναφέρθηκε μιλώντας στον ‘’Π’’ η Γραμματέας του Συλλόγου και συντονίστρια της  εκδήλωσης Μαρία Αντωνιάδου, τονίζοντας τα εξής: «Όπως όλοι γνωρίζουμε ο μήνας Οκτώβρης έχει θεσμοθετηθεί «ως Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονική ενημερωτική ομιλία με τον χειρούργο γυναικολόγο κύριο Εσκιτζή Παναγιώτη με θέμα: Καρκίνος του Μαστού-Νεότερα δεδομένα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο καφέ Splendor στις 6.00 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η σωστή πρόληψη και η έγκαιρη θεραπεία καθώς ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος των γυναικών στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία σοβαρή πάθηση που μπορούμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις να αντιμετωπίσουμε αρκεί να υπάρχει πρόληψη και σωστή ενημέρωση».

Η καΑντωνιάδου απευθυνόμενη στις γυναίκες, έστειλε το  μήνυμα:

«Αφιερώστε το μήνα αυτό – χρόνο στον εαυτό σας.

Φροντίστε την υγεία σας – ενημερωθείτε για τον καρκίνο του μαστού.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου