Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας: Συλλογικότητα και πολλή δουλειά για τη νέα Διοίκηση

Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας: Συλλογικότητα και πολλή δουλειά για τη νέα Διοίκηση

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με αισιοδοξία και πολύ όρεξη για δουλειά ξεκινάει τη θητεία της η νέα Διοίκηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, με την ανάληψη των καθηκόντων της.

«Ξεκινάμε με μεράκι και όρεξη για δουλειά προκειμένου να δημιουργήσουμε καινούργια πράγματα στο Σύλλογο, είμαστε μία ομάδα και θα δουλέψουμε συλλογικά» τόνισε ο νέος πρόεδρος Στέλιος Χατζηστεφάνου, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου, που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αναλαμβάνοντας τη θέση της Γ. Γραμματέως η έμπειρη Χρύσα Μαρτινάκη επεσήμανε ότι: «Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα θέσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, προσθέτοντας πολλές καινοτομίες που θα συναποφασίσουμε και με άλλους φορείς».

Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος Φωτεινή Πέκου, που επί χρόνια υπηρετεί τον Σύλλογο, σεμνά και ταπεινά από το παρασκήνιο, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ενότητα, υπογραμμίζοντας ότι: «είμαστε σαν μια γροθιά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο μας».

Τα υπόλοιπα μέλη της νέας Διοίκησης είναι οι : Χρήστος Μωσαΐδης Αν. Γραμματέας, Μαρία Κόλλια – Μαλακόζη Ταμίας, Κων/νος Λάζογλου Αν. Ταμίας και Δημήτρης Ασβεστάς, Απόστολος Δημάκης, Γρηγόρης Καραγιαννάκης, Ευθύμιος Κουτρούδης και Αλέξανδρος Μπαλαπανίδης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου