Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συλλυπητήρια του Δήμου Εορδαίας για το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Συλλυπητήρια του Δήμου Εορδαίας για το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

 

Την έκφραση συλλυπητηρίων για το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Η σχετική πρόταση έγινε από τους Δημοτικούς Συμβούλους Στέφανο Μπίγγα και Κώστα Ανδρεάδη και την αποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης και όλοι οι παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ως αιτιολογία τονίσθηκε το γεγονός, ότι ο εκλιπών πρώην Πρωθυπουργός το 1992 είχε ονομασθεί επίτιμος Δημότης του Δήμου Πτολεμαΐδας και είχε τιμηθεί με το χρυσό κλειδί της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε συνεισφέρει στη δημιουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας και προώθησε την ένταξη της Τηλεθέρμανσης στα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας θα σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος, ενώ από χθες κυματίζει μεσίστια η Ελληνική σημαία στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για τριήμερο πένθος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team